Две прекрасни новини за всички фенове на Галена.  Първата и

...
Две прекрасни новини за всички фенове на Галена.  Първата и
Коментари Харесай

Галена се излекува от COVID-19, атакува с нова песен с Криско

Две прелестни вести за всички почитатели на Галена. 

Първата и най-важна е, че певицата е към този момент изцяло оздравяла. Припомняме, че преди повече от седмица Галена се оказа болна от новия вирус.

" Галена към този момент може свободно да поддържа връзка със своето семейство, другари и почитатели, без терзание, защото тя и синът й са напълно изчистени от вируса. ", потвърдиха с публично мнение от болничното заведение.

Виж още:

Тя и дребният й наследник, който също бе с позитивен тест за ковид, се лекуваха в домашни условия. 14 дневната им карантина обаче завърши, а резултатите от PCR тестоветe за Covid-19 и на двамата са негативни.

Екипът на лечебното заведение, който консултираше медицински Галена и синът й през миналите седмици, им желае доста здраве, бързо завръщане към естествения живот и професионалните задължения на изпълнителката.

Малко по-късно последва другата огромна вест, която още повече зарадва почитателите на певицата. Тя и Криско приготвят дуетно парче. 

Виж още:

Това стана ясно от оповестен постер към идния сингъл, който е със заглавие " Красиви неистини ".

" Много обвинявания в неистина прочетох… Но единствените неистини са тези, за които пеем. Скоро " – анонсира фолк звездата в обществената мрежа.

Новината провокира вълна от мнения от страна на меломаните.

Някои бяха отрицателни, само че Криско съобщи: 

" Ние сме последната страна на Балканите, която разделяме хората на слушащи рап, чалга, рок, джаз и така нататък Аз разделям музиката на тази, която ми харесва и която не ми харесва. Тая ария ми харесва. Очаквайте скоро ".

Песента излиза в края на седмицата. В story Криско сподели обаче, че след дуета с Галена, приготвя още една ария, само че тя ще е рап.

Криско споделя, че Галена е супер експерт, оптимално отдадена на работата си и тъкмо поради това... той прави дует с нея.

Виж още:

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР